Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.utmn.ru/jspui/handle/ru-tsu/36150
Title: | Knowledge retention in short and semester-long courses in SKOLKOVO Bachelor of Business Administration Program |
Other Titles: | Удержание знаний на коротких и семестровых курсах в рамках программы Бизнес-бакалавриата СКОЛКОВО и МФТИ |
Authors: | Свинтеева, А. А. Svinteeva, A. A. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Турк, М. Turk, M. |
Keywords: | магистерская диссертация семестровые курсы бизнес Сколково МФТИ удержание знаний master's thesis semester courses business Skolkovo MIPT knowledge retention |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Svinteeva, A. A. Knowledge retention in short and semester-long courses in SKOLKOVO Bachelor of Business Administration Program = Удержание знаний на коротких и семестровых курсах в рамках программы Бизнес-бакалавриата СКОЛКОВО и МФТИ : выпускная квалификационная работа магистра : направление 44.04.01 «Педагогическое образование: экспериментальное высшее образование/experimental higher education» / А. А. Свинтеева ; Тюменский государственный университет, Школа перспективных исследований ; научный руководитель М. Турк. — Тюмень, 2023. — Текст : электронный. |
Abstract: | Целью работы является исследование удержания знаний на краткосрочных и семестровых курсах в рамках программы Бизнес-бакалавриата СКОЛКОВО и МФТИ. С этой целью был проведен обзор литературы, описано понятие удержания знаний, а также его связь с фундаментальными теориями обучения и моделями памяти. The aim of this work is to investigate knowledge retention in short-term and semester courses within the SKOLKOVO Business Bachelor's Degree Program and MIPT. For this purpose a literature review was conducted, the concept of knowledge retention was described, as well as its connection with fundamental learning theories and memory models. |
Speciality: | 44.04.01 Педагогическое образование |
URI: | https://elib.utmn.ru/jspui/handle/ru-tsu/36150 |
Appears in Collections: | Магистерские диссертации
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.