Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.utmn.ru/jspui/handle/ru-tsu/32871
Title: | Роль института профессии в становлении российского предпринимательства |
Other Titles: | The role of the Institute of profession in the formation of Russian entrepreneurship |
Authors: | Гербер, Л. П. Кораблева, Г. Б. Gerber, L. P. Korableva, G. B. |
Keywords: | предпринимательство предпринимательская деятельность институт профессии предприниматели экономическая социология entrepreneurship entrepreneurial activity institute of profession entrepreneurs economic sociology |
Issue Date: | 1999 |
Publisher: | Издательство Тюменского государственного университета |
Citation: | Гербер, Л. П. Роль института профессии в становлении российского предпринимательства / Л. П. Гербер, Г. Б. Кораблева. — Текст : электронный // Вестник Тюменского государственного университета. — 1999. — № 2. — С. 104–112. |
Abstract: | Статья посвящена исследованию условий и факторов формирования российского предпринимательства. Для анализа выбран нетрадиционный для социологической школы России подход к профессии, которая рассматривается как институт общества. Отсюда предметом исследования становится влияние институциональных факторов социальной системы на становление профессиональных предпринимательских групп. The article is devoted to the study of the conditions and factors of the formation of Russian entrepreneurship. For the analysis, an unconventional approach to the profession, which is considered as an institution of society, has been chosen for the Russian sociological school. Hence, the subject of the study is the influence of institutional factors of the social system on the formation of professional entrepreneurial groups. |
URI: | https://elib.utmn.ru/jspui/handle/ru-tsu/32871 |
ISSN: | 1562-2983 |
Source: | Вестник Тюменского государственного университета. — 1999. — № 2 |
Appears in Collections: | Вестник ТюмГУ: Социально-экономические и правовые исследования
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.